Kerko Pune: Konkurse dhe Oferta Pune

Auto Mita Prishtinë May, 16
Pastruese Punë
Auto Mita Prishtinë May, 16
Universiteti i Prizrenit Ukshin Hoti Prizren May, 16
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit Gjakovë May, 15
Komuna Fushë Kosovë Fushë Kosovë May, 14
Arkëtar/e Punë
Komuna Fushë Kosovë Fushë Kosovë May, 14
Komuna Malishevë Malishevë May, 14
Komuna Lipjan Lipjan May, 14
Komuna Fushë Kosovë Fushë Kosovë May, 14
Komuna Podujevë Podujevë May, 14
Komuna Pejë Pejë May, 13
Komuna Pejë Pejë May, 13
Komuna Pejë Pejë May, 13
International Organization for Migration (IOM) Prishtinë May, 13
Komuna Skenderaj Skenderaj May, 12
Qatar Pristina Kosovo Banner
Komuna Istog Istog May, 11
OSCE Prishtinë May, 11
Regional Youth Cooperation Office (RYCO) Tiranë May, 11
Aztech Prishtinë May, 10
Autoriteti Rregullativ i Komunikime Elektronike dhe Postare Prishtinë May, 07
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 06
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 06
Vozitës/e Punë
Komuna Mitrovicë e Jugut Mitrovicë May, 06
Komuna Viti Viti May, 05
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 30
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29
Komuna Gjakovë Gjakovë Apr, 29

Kerko pune shpejtë dhe lehtë në Kastori Portal Pune:

  • Të gjitha konkurset dhe njoftimet për oferta pune, praktikë, grante, tendera, bursa dhe trajnime profesionale, duke përdorur një platformë të vetme.
  • Apliko për punë: vizito faqen Resurse për punë për shumëllojshmëri të dokumenteve për t’ju ndihmuar dhe udhëzuar gjatë procesit të punëkërkimit, aplikimit dhe punësimit.
  • Pëlqe faqen Kastori në Facebook, dhe njoftohu rregullisht me konkurse pune të publikuara në platformë.