Konkurse per pune

Komuna e Kacanikut Kacanik Kor, 16
Shell Kosova Drenas Kor, 16
Shell Kosova Prishtine Kor, 16
LC Waikiki Prishtine Kor, 16
Ministria e Zhvillimit Rajonal Prishtine Kor, 16
Aztech Prizren Kor, 16
Arkatare Pune
Tregu Group Prishtine Kor, 16
Tregu Group Prishtine Kor, 16
Kreditimi Rural i Kosovës Fushe Kosove Kor, 16
Chemonics International Prishtine Kor, 16
Finca Kosove Prishtine Kor, 16
Zepter Kosova Prishtine Kor, 15
Te Halimi Ferizaj Kor, 15
Te Halimi Prishtine Kor, 15
Te Halimi Prizren Kor, 15
IP KOS Viti Kor, 15
IP KOS Podujeve Kor, 15
IP KOS Suhareke Kor, 15
IP KOS Prizren Kor, 15
IP KOS Gjilan Kor, 15

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.