Konkurse per pune

Kreditimi Rural i Kosovës Gjilan Kor, 18
Ministria e Zhvillimit Rajonal Prishtine Kor, 17
OSCE Prishtine Kor, 17
HR Manager Pune
Dekra Arbeit LLC Prishtine Kor, 17
OSCE Vushtrri Kor, 17
OSCE Vushtrri Kor, 17
Aztech Peje Kor, 17
Ted Baker Prishtine Kor, 17
UNDP Prishtine Kor, 17
Komuna e Prizrenit Prizren Kor, 17
IPKO Prishtine Kor, 17
European College of Kosovo Prishtine Kor, 17
European College of Kosovo Prishtine Kor, 17
Birra Prishtina Prishtine Kor, 16
Kujtesa Podujeve Kor, 16
Arkatare Pune
Kujtesa Ferizaj Kor, 16
Bucaj Prishtine Kor, 16
Komuna Ferizaj Ferizaj Kor, 16

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.