Konkurse per pune

Kamarier Pune
Hotel Garden Prishtine Kor, 04
Hotel Garden Prishtine Kor, 04
BQK Prishtine Kor, 04
British Council Prishtine Kor, 04
Albed Vushtrri Kor, 04
Tetra Tech Prishtine Kor, 03
Tetra Tech Prishtine Kor, 03
Tetra Tech Prishtine Kor, 03
Tetra Tech Prishtine Kor, 03
Komuna e Prizrenit Prizren Kor, 03
KFOR Prishtine Kor, 03
Komuna e Prizrenit Prizren Kor, 02
Komuna e Prizrenit Prizren Kor, 02
Internship Pune
MFK Prishtine Kor, 02
Human Dynamics Prishtine Kor, 01
KFOR Prishtine Kor, 01
RIT Kosovo Prishtine Kor, 01
Rrjeti i Grave të Kosovës Prishtine Qer, 29
Creativa 3H Prizren Qer, 28
Creativa 3H Prizren Qer, 28

Konkurset e publikuara në Kastori janë të dërguara nga persona të tretë në platformën tonë. Ne nuk mbajmë përgjegjësi për përmbajtjen dhe vërtetësinë e listimeve. Lexo më shumë për politikën tonë të privatësisë.