Ngarko CV

Ngarkoni CV-në falas në në databazën e Kastori për t'u vënë re nga punëdhënësit dhe aplikoni për dhjetra vende pune vetëm me një klikim. Kompanitë apo punëdhënësit e interesuar do ta shikojnë CV-në tuaj dhe do t'ju kontaktojnë drejtpërdrejt me email apo telefon.

 

Si funksionon?

 

1. Ngarko

Ngarko CV-në përmes llogarisë tuaj ekzistuese ose krijoni një llogari të re në Kastori. Mund të përdorni CV në formatin DOC, DOCX, PDF ose më shumë.

 

2. Përshtate

Përshtatni CV-në tuaj për pozitën që keni përzgjedhur. A keni nevojë për frymëzim? Shfletoni shumë shembuj të CV në Kastori.

 

3. Apliko

Pasi ta ngarkoni CV-në, ju jeni gati të filloni aplikimin për dhjetra konkurse dhe pozita në Kastori vetëm me një klik. Gjithashtu, kompanitë apo punëdhënësit e interesuar do ta shikojnë CV-në tuaj në databazën e Kastori dhe do t'ju kontaktojnë drejtpërdrejt me email apo telefon.