Pakot Vjetore

Pakot Vjetore Premium

Pavarësisht nëse jeni ndërmarrje e madhe, apo biznes dhe organizatë me vetëm dhjetëra listime gjatë vitit, Kastori.Net ju ofron ‘pako vjetore premium’ me numër të pakufizuar të listimeve për brendin tuaj përgjatë 365 ditëve:


silver star Pako vjetore – Listim Standard
price tag icon €300 (365 ditë) – Numër i pakufizuar i listimeve

 • Numër i pakufizuar i listimeve përgjatë 365 ditëve;
 • Listim në pozicionin standard;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Postohet në rrjete sociale;

gold star icon Pako vjetore – Listim i theksuar / Premium
price tag icon €350 (365 ditë) – Numër i pakufizuar i listimeve

E zhvendos listimin në pjesën e sipërme të listës së konkurseve për të rritur shikueshmërinë.

 • Numër i pakufizuar i listimeve përgjatë 365 ditëve;
 • Qëndron në krye të listës së konkurseve;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Postohet në rrjete sociale;
 • Shpërndarje me email abonentëve të regjistruar.

right arrow angle Kontakt

Për pyetje apo sqarime shtesë, ju lutemi na kontaktoni në email adresën:

 • info@kastori.net

Çmimet Ndërkombëtare

Kompania Kastori është fituese e Çmimit Evropian të Ndërmarrjeve nga EU Business News për Platformën më të Mirë të Karrierës dhe Biznesit në Kosovë për vitin 2021.

Kastori AWARD Icon

right arrow angle Klientët dhe bashkëpunëtorët tanë

Kastori Clients
Kastori Clients 1
Kastori Clients 3

right arrow angle A jeni gati për të filluar?

 • Platforma e punës me trafikun më të madh organik në Kosovë kastori.net
 • 100,000 ndjekës nëpër rrjete sociale: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram;
 • 10,000 abonentë të regjistruar;
 • 4 milion + shikime vjetore të faqeve;
 • 3.05 faqe mesatare për vizitë;
 • 2:43 kohëzgjatja mesatare e vizitës.
 • Listimet e granteve dhe tenderave të publikuara në Portalin Kastori, agregohen automatikisht edhe në platformat kryesore vendore dhe ndërkombëtare për njoftime të granteve dhe tenderave.