Marketing

kastori marketing

Përdorni hapësirën tonë reklamuese për fuqizuar brendin tuaj dhe për të arritur një audiencë në platformën e punës me trafikun më të madh organik në Kosovë dhe 10,000 abonues në platformën Kastori.

Ne ofrojmë disa lloje të mjeteve reklamuese dhe banerëve grafik për të siguruar impaktin maksimal. Për më shumë informacion ju lutemi na kontaktoni në info@kastori.net


right arrow angle Ofertat e Marketingut


gold star icongold star border Rotating Banner Leaderboard
price tag icon €120 (30 ditë)

Mundëson pozicionimin e reklamës banner në ballinën e webfaqes para listës së konkurseve.

 • Banner 650×200 në ballinën e webfaqes;
 • Dizajni falas;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Shpërndarje përmes marketingut me email abonentëve të regjistruar;

gold star icongold star icon Rotating Banner Sidebar 1
price tag icon €80 (30 ditë)

Mundëson pozicionimin e reklamës banner në pjesën e djathtë të parë të webfaqes.

 • Banner 300×250 në pjesën e djathtë të parë të webfaqes;
 • Dizajni falas;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Shpërndarje përmes marketingut me email abonentëve të regjistruar;

gold star icongold star icon Rotating Banner Sidebar 2
price tag icon €60 (30 ditë)

Mundëson pozicionimin e reklamës banner në pjesën e djathtë të dytë të webfaqes.

 • Banner 300×250 në pjesën e djathtë të dytë të webfaqes;
 • Dizajni falas;
 • Aktiv deri në 30 ditë;
 • Shpërndarje përmes marketingut me email abonentëve të regjistruar;

right arrow angle Pozicionimi

Kastori Marketing


right arrow angle Kontakt

Për pyetje apo sqarime shtesë, ju lutemi na kontaktoni në email adresën:

 • info@kastori.net

right arrow angle Klientët dhe bashkëpunëtorët tanë

This image has an empty alt attribute; its file name is Kastori-Clients.png
This image has an empty alt attribute; its file name is Kastori-Clients-1.png
Kastori Clients 3

right arrow angle A jeni gati për të filluar?

 • Platforma e punës me trafikun më të madh organik në Kosovë kastori.net
 • 100,000 ndjekës nëpër rrjete sociale: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram;
 • 10,000 abonentë të regjistruar;
 • 4 milion + shikime vjetore të faqeve;
 • 3.05 faqe mesatare për vizitë;
 • 2:43 kohëzgjatja mesatare e vizitës.