Vende të lira të punës (6)

Binni
Publikuar më
Korrik 10, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Konkurs për plotësimin e vendeve të punës në Prishtinë dhe Vushtrri

 1. Arkitekt/e, 
 2. Dizajner Interieri, 
 3. Shitës/e,
 4. Inxhinier i Matjeve,
 5. Monter,
 6. Mirëmbajtës,

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe përkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtorë ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kandidatët kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale,
 • Diplomë universitare në fushat si Arkitekturë, Dizajn,
 • Përvojë së paku 2 vite
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Përvojë të gjerë me AutoCAD dhe Microsoft Office.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
 • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.
 • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me një fotografi në: [email protected]

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Listime të ngjashme

Korrik 17, 2019
Korrik 17, 2019