Vende te lira te punes (25)

Meridian Express
Publikuar më
Maj 23, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Vende të lira të punës

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 36 dyqane në territorin e Kosovës, ku qëllimi ynë është shërbimi i konsumatorëve tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që të i bashkangjiteni familjes sonë në pozitat e lira si më poshtë:

 1. Menaxher/e i/e Pikës
 2. Asistent/e Menaxher/e i/e Pikës
 3. Arkëtar/e
 4. Sektorist/e
 5. Menaxher/e i/e Këndit të Ushqimit
 6. Përgjegjës/e në Shitje
 7. Kuzhinier/e
 8. Asistent/e Kuzhiniere
 9. Shitës/e
 10. Kamarier/e
 11. Ndihmës/e në Kuzhinë
 12. Mirëmbajtëse

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën [email protected]

Konkursi do të jetë i hapur nga data 23 Maj 2019 deri më 22 Qershor 2019.

Listime të ngjashme

Lead researcher(s)   Ballkan e re
Qershor 24, 2019
Praktikant/e   Mitrovice e re
Qershor 24, 2019
Dizajner/e grafik/e   Prishtine e re
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019