Trajnime përgaditore për eksport dhe B2B

OEGJK
Publikuar më
Maj 14, 2019
Qyteti
Prizren
Lloj listimi

Përshkrimi

Në kuadër të partneritetit për Forumin e Bashkë-Investimeve, Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare (OEGjK) është duke mbajtur trajnime përgaditore për eksport dhe B2B për bizneset e Prizrenit.

Gjatë muajit maj do të mbahen 4 sesione në temat:

  1. Qasja në Financa (7 maj)
  2. Planifikimi Strategjik dhe Vendimmarrja (14 maj)
  3. Epoka Digjitale – Përdorimi i Rrjeteve Sociale në Mënyrë Efikase (21 maj)
  4. Shkëmbimi i Kulturës së Punës mes Gjermanisë dhe Kosovës-Informim për ISO Standardet (28 maj)

Këto trajnime janë të hapura dhe pa pagesë për bizneset e interesuara, të cilat mund të shprehin interesin e tyre duke kontaktuar në [email protected] / [email protected]

INFO SHTESË: Kompanitë që marrin pjesë në të gjitha Trajnimet, do të kualifikohen për Takime B2B në Gjermani (selektimi bëhet nga kompanitë gjermane).

Në fund të trajnimeve, secili pjesëmarrës do të pajiset me një Certifikatë Pjesëmarrje.

Listime të ngjashme

Lead researcher(s)   Ballkan e re
Qershor 24, 2019
Praktikant/e   Mitrovice e re
Qershor 24, 2019
Dizajner/e grafik/e   Prishtine e re
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019