Trajnime falas: “NDËRMARRËSI DHE BIZNES PLANE

BSC
Publikuar më
Maj 16, 2019
Qyteti
Podujeve
Lloj listimi

Përshkrimi

Organizimi i trajnimit për “NDËRMARRËSI DHE BIZNES PLANE” ka për qëllim ngritjen e kapaciteteve të të rinjëve me tema përmbajtësore dhe me cilësi të praktikave bashëkohore të edukimit profesional dhe do t’i ndihmojë të rinjëve për punësim dhe vetëpunësim si dhe në zhvillimin e ndërmarrjeve të reja inovative.

Komunat përfituese: Prishtina dhe Podujeva

APLIKO ONLINE: https://forms.gle/kEsE6s6AhECnffXcA

(Vendet janë të limituara në 50 pjesëmarrës për çdo komunë).
Afati i fundit për aplikim është 31 maj 2019.

Trajnimet fillojn me 10 qershor 2019 në Prishtinë dhe 17 qershor 2019 në Podujevë, me kohëzgjatje 12 ditë në secilen komunë.

Përgjatë trajnimit do ketë edhe vizita studimore në kompani.

Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet në bazë të kritereve: student aktiv, të rinjtë të papunë, mosha 18-24 vjet. Në fund secili pjesëmarrës do të pajiset me certifikatë të përfundimit me sukses të trajnimit.

Ky trajnim i të rinjëve financohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS) dhe implementohet nga Business Support Centre Kosovo (BSCK) në partneritet me American Professional Education Centre (APEC).

Për më shumë informata:
Mob: 049 557 656 dhe tel: 038 728 164

e-mail: [email protected]
website: www.bsckosovo.org

Listime të ngjashme

Lead researcher(s)   Ballkan e re
Qershor 24, 2019
Praktikant/e   Mitrovice e re
Qershor 24, 2019
Dizajner/e grafik/e   Prishtine e re
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019