Shites te derivateve

Ky konkurs ka skaduar dhe aplikacionet më nuk pranohen.
IP-Kos
Publikuar më
Qershor 12, 2019
Qyteti
Kamenice
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

Konkurs

Titulli i pozitës:

  • SHITËS TË DERIVATEVE

Në këto lokacione:

Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Podujevë, dhe Penuhë.

Përshkrimi i pozitës:
Shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbarëvajtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klientëve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën shitës i derivateve:
• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
• Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
• Të ketë aftësi komunikuese,
• Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin për aplikim.

Konkursi është i hapur  deri më dt. 28.06.2019

Listime të ngjashme

Korrik 8, 2019