Sektorist, Arkatare

Ky konkurs ka skaduar dhe aplikacionet më nuk pranohen.
Tregu Group
Publikuar më
Maj 9, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Konkurs Punësimi

Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore.

"TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.

Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:

1. Tregu me peme dhe perime
2. HiperMarket
3. Produktet e bylmetit
4. Produktet e mishit
5. Paisje Shtëpiake
6. Textil
7. Prodhime ëmbëlsirash
8. Prodhime ushqimesh tradicionale
9. Fast Food
10. Restaurant and Bar Caffe

Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat për:

1. Sektorist
2. Arkatare

Detyrat dhe përgjegjësitë:

- Përvojë pune të shitjes me pakicë
- Përgjegjëse për sektorin e caktuar
- Aftësi të mira komunikimi me klient
- Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo e mailit: [email protected]  dhe ta dergoni CV-në numrin Viber: +383/49/933/576

*Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Listime të ngjashme

Korrik 17, 2019
Korrik 17, 2019