Përkthyese në gjuhën Turke

Roadside Hotel
Publikuar më
Korrik 10, 2019
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Komunikimi me kuzhinierat turk dhe përkthimi i gjuhës turke në shqip, tek menaxherja gjenerale pas bisedës me turkët.

Kualifikimet:

  • Të ketë njohuri shumë të mira në gjuhën turke.
  • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme.

Kandidatët të cilët janë të interesuar të dërgojnë CV e tyre në e-mailin tonë [email protected]

Listime të ngjashme

Korrik 17, 2019
Korrik 17, 2019