Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2019

GIZ
Publikuar më
Prill 28, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Evente  

Përshkrimi

Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2019 do të mirëpresë një numër të madh të kompanive dhe institucioneve të cilat do të ofrojnë mundësi punësimi dhe karriere në fusha të ndryshme.

Në kuadër të panairit ju do të mund të informoheni edhe për mundësitë e ndryshme për bursa, trajnime dhe seminare.

Mos e humbisni këtë rast!

Eja, tako punëdhënësin tënd potencial dhe zbulo mundësitë për vazhdimin e karrierës tuaj!

Per me shume informata, Panairi i Punes.

Listime të ngjashme

Lead researcher(s)   Ballkan e re
Qershor 24, 2019
Praktikant/e   Mitrovice e re
Qershor 24, 2019
Dizajner/e grafik/e   Prishtine e re
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019