Operator i shitjes

IP-Kos
Publikuar më
Korrik 10, 2019
Qyteti
Viti
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

KONKURS

Titulli i pozitës:

  • Operator i shitjes

Në këtë lokacion:Viti

Përshkrimi i pozitës:

Shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbarëvajtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klientëve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën operator i shitjes:

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
  • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
  • Të ketë aftësi komunikuese,
  • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur  mundë të aplikojnë  duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në linkun e më poshtëm,
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIpikClPadBxG8uXucv9QRKZEeVHRbg43o0LT4hnGbpFWQow/viewform
Konkursi është i hapur  deri më dt. 28.07.2019

Listime të ngjashme

Korrik 15, 2019
Operator i shitjes   Podujeve
Korrik 15, 2019
Operator i shitjes   Suhareke
Korrik 15, 2019
Operator i shitjes   Prizren
Korrik 15, 2019
Operator i shitjes   Gjilan
Korrik 15, 2019