Menaxher në pikën e shitjes

Shell Kosova
Publikuar më
Korrik 13, 2019
Qyteti
Ferizaj
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

KONKURS
MENAXHER NË PIKËN E SHITJES
LOKACIONI: FERIZAJ

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË E PUNËS:

 • MENAXHON TË GJITHA PUNËT NË PIKËN SHITËSE, MENAXHON ME STAFIN DHE KUJDES MAKSIMAL PËR MBARËVAJTJE TË PUNËVE,
 • RUAJTJA DHE RRITJA E SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË KOMPANISË,
 • ARRITJA E SYNIMEVE DHE QËLLIMEVE TË VENDOSURA PËR PIKËN SHITËSE,
 • KRIJIMI, MBAJTJA DHE ZGJERIMI I BAZËS SË KLIENTËVE,
 • PËRMIRËSIMI I NEVOJAVE TË KLIENTËVE EKZISTUES, CAKTIMI I CAQEVE TË SHITJES,
 • REKRUTIMI DHE TRAJNIMI I STAFIT TË SHITJES,
 • ZHVILLIMI I STRATEGJIVE TË SHITJES DHE PËRCAKTIMI I OBJEKTIVAVE,
 • MONITORIMI I PERFORMANCËS SË PUNONJËSVE NË PIKË, DHE MOTIVIMI I TYRE PËR TË ARRITUR OBJEKTIVAT,
 • HARTIMI, RAPORTIMI DHE ANALIZIMI I SHIFRAVE TË SHITJEVE,
 • MBLEDHJA E REAGIMEVE TË KONSUMATORËVE DHE HULUMTIMI I TREGUT,
 • RAPORTIMI TEK MENAXHERËT E LARTË,
 • MBAJTJA E PËRDITSHME ME PRODUKTET DHE KONKURRENTËT.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME:

 • SHKATHTËSITË E SHKËLQYERA NË SHITJE DHE NEGOCIATA,
 • KUPTIM I MIRË I TË BËRIT BIZNES,
 • AFTËSIA PËR TË MOTIVUAR DHE UDHËHEQUR NJË EKIP,
 • INICIATIVA DHE ENTUZIAZMI,
 • KOMUNIKIMI I SHKËLQYESHËM DHE ‘AFTËSI NJERËZORE’,
 • AFTËSI TË MIRA PLANIFIKIMI DHE ORGANIZIMI,
 • AFTËSIA PËR TË PUNUAR ME QETËSI NËN PRESION,
 • SHKATHTËSI TË MIRA INFORMATIKE, BUXHETORE DHE RAPORTUESE,
 • SHKOLLIMI I LARTË PËR EKONOMI, MARKETING, MENAXHMENT, GRADA BACHELOR, PËRPARËSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË E PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE PËRPARESI,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA – B,
 • PËRVOJË PUNE ME MENAXHIM, MINIMUM 3 VJECARE

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: [email protected]

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00 – 17.00 NË TEL: +386 49 940 014

Listime të ngjashme

Korrik 16, 2019