Vende te lira te punes (2)

Ky konkurs ka skaduar dhe aplikacionet më nuk pranohen.
TreMed
Publikuar më
Maj 15, 2019
Qyteti
Kosove
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

KONKURS

 

Kompania “TreMed” me seli ne Prishtinë, që është përfaqësues Ekskluziv i Kompanise Farmaceutike “TrePharm”, shpall konkurs për këto pozita:

 

  1. MENAXHER MARKETINGU / MENAXHER FORCËS SË SHITJES
  2. PËRFAQËSUES MJEKËSOR/ Regjioni Prishtine- Gjilan/Ferizaj

 

Kriteret:

  • Të ketë të mbaruar arsimin e lartë në degët Mjekesi,Farmaci apo Shkenca Natyrore
  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese, përpikmëri, motivim dhe përgjegjësi të lartë në punë,
  • Te ketë aftësi organizative dhe kreativitetit
  • Te ketë njohuri te guhës Angleze
  • Te ketë njohuri të programeve Microsoft Office,
  •  Kusht me rendesi  eksperienca e punes ne poziten e kerkuar

Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV-në (të përmbajë fotografinë e kanditatit) e tyre në email adresën [email protected]  deri me daten 20 Maj 2019

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë!

Listime të ngjashme

Mbikëqyrës (2)   Prishtine e re
Korrik 18, 2019
Anketues/Intervistues (2)   Ferizaj e re
Korrik 18, 2019
Anketues/Intervistues (8)   Prishtine e re
Korrik 18, 2019