Menaxher/e Restauranti

Pomo
Publikuar më
Korrik 13, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

POMO
BASHKOHU NË EKIPEN TONË

Dëshironi të jeni pjesë e rritjes së ekipës tonë, e të punoni në një ambient të këndshëm dhe me kolegë të respektuar, ja mundësitë tuaja:

POMO Restaurant
PRISHTINË dhe FUSHË KOSOVË
Shpall konkurs

Pozita: Menaxher/e Restauranti

Përgjegjësitë
- Mbikqyrjen operacionale të restaurantit,
- Zbatimin e standarteve të trajtimit të ushqimit,
- Organizimin e mirëvajtjen e proceseve ditore në njësi (degë), si dhe menaxhimin e burimeve njerëzore:
- Trajnimin e stafit dhe menaxhimin e performancës.

Kushtet e përgjithshme
- Për pozitat menaxheriale përparësi kanë kandidatet me shkollim të lartë
- Për pozitat tjera të kenë të kryer së paku shkollën e mesme
- Preferohet dy (2) vite përvojë pune në punët e ngjashme
- Njohuri të programeve kompjuterike të aplikueshme në kompani
- Të kenë aftësi të mira komunikative dhe të jenë në shërbim të shkëlqyeshëm ndaj konsumatorit
- Gatishmëri për punë nën kushte presioni dhe punë me orar fleksibiliteti
- Njohja e gjuhës angleze preferohet, njohja e gjuhëve tjera është avantazh.

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV dhe dokumentet tjera përcjellëse në e-mail adresën:
[email protected]

Vërejtje: Tek subjekti te ceket POZITA dhe QYTETI për të cilën aplikoni, në të kundërtën aplikacionet janë të pavlefshme.

Listime të ngjashme

Menaxher/e Restauranti   Fushe Kosove
Korrik 13, 2019