Konferenca Ndërkombëtare e Rinisë

IYC Krusevo
Publikuar më
Korrik 13, 2019
Qyteti
Maqedoni
Lloj listimi
Evente  

Përshkrimi

Konferenca Ndërkombëtare e Rinisë "Vlerat Evropiane për Ardhmërinë e vendeve të EJL" është konferenca e shtatëmbëdhjetë vjetore në 2019. Gjatë 16 viteve të fundit, konferenca ka ndjekur nga afër përparimin e rajonit të SEE drejt integrimit evropian.

Konferenca do të sjellë së bashku 58 pjesëmarrës nga vendet e rajonit të EJL (Maqedonia e Veriut (vendi pritës), Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Kroacia, Greqia, Kosova, Mali i Zi, Italia, Rumania, Serbia, Sllovenia) dhe Turqia dhe mysafirë nga partnerët e organizatave rinore nga Gjermania, Franca dhe Polonia në rolin e mentorëve.

Konferenca Ndërkombëtare e Rinisë do të ofrojë mundësi për një bursë për 58 pjesëmarrës, përfshirë tarifat e akomodimit të mbuluara plotësisht, ushqimin dhe 80% nga shpenzimet e udhëtimit.

Pjesa tjetër e pjesëmarrësve, të cilët dëshirojnë të marrin pjesë, do të jenë në gjendje ta bëjnë këtë duke mbuluar të gjitha shpenzimet e akomodimit, ushqimit dhe udhëtimit dhe për këtë, ata do të njoftohen me e-mail.

Profili i pjesëmarrësve:
- punëtorët e rinisë, udhëheqësit e të rinjve, të rinjtë aktivë, si dhe përfaqësuesit e rrjeteve rinore;
- në dispozicion për të marrë pjesë aktive në kohëzgjatjen e plotë të Konferencës;
- në gjendje të komunikojnë në gjuhën angleze, gjuhën e punës së Konferencës;
- mbi 18 vjeç.

Me shume info dhe menyra e aplikimit.

Thirrja për pjesëmarrësit do të jetë e hapur deri më 25 gusht 2019.

Listime të ngjashme

Korrik 17, 2019
Korrik 17, 2019