Bashkëpunëtor teknik të marketingut

Wurth Kosova
Publikuar më
Korrik 13, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Wurth Kosova Shpk është pjesë e kompanisë ndërkombëlore Wurth Group, me 77,000 lë punësuar në 80 shtete të botës. Wurth merret me shitje direkte të mbi 125,000 produkteve të ndryshme
teknike në fushën e industrisë së makinave, në industrinë e metalit, drurit dhe ndërtimtarisë.

Wurth është prezent në Kosovë nga vit 2000 dhe ju shërben mbi 2.000 klientëve. Ekipi i përbërë nga agjentët e shitjes në teren dhe bashkëpunëtorëve profesional për mbështetje, ju ofron klientëve
të vetë shërbime superiore si dhe shumë ariikuj të dobishëm dhe produkte inovative me kualitet superior.

WURTH shpall konkurs për:

Bashkëpunëtor teknik të marketingut

Detyrat dhe përgjegjësitë: 

- Implementon në dizajn idetë e ekipit për marketing dhe reklamim të produkteve që nga konceptimi deri te shpërndarja duke implementuar rregullat korporative të dizajnit WURTH.
- Modifikon projektet e gatshme të dizajnit ose përgatitë ilustrime të ndryshme, fotografi të produkteve, broshura dhe fletushka, modifikon dhe përkthen katalogët e produkteve, postime për facebook, etj.
- Bashkëpunon ngushtë me shtypshkronja për detaje teknike të printimit dhe liferimit.

Njohuritë dhe kualifikimet e nevojshme: 

- Eksperiencë në fushën e dizajnit grafik dhe marketingut.
- Përvojë praktike në aplikacionet: Adobe Photoshop, Indesign dhe lllustrator.
- Njohuri e gjuhës Angleze dhe Serbokroate.

Dërgoni CV-në tuaj në adresën [email protected] më së largu deri më:
24 Korrik 2019.

Ju do të kontaktoheni nga burimet njerëzore të Wurth Kosova Shpk, vetëm nëse CV dhe dokumentet tuaja plotësuese do të përzgjedhen nga skuadra jonë e vlerësimit.

Listime të ngjashme

Korrik 17, 2019
Korrik 17, 2019