Arkatare (2)

Ky konkurs ka skaduar dhe aplikacionet më nuk pranohen.
Kujtesa
Publikuar më
Qershor 21, 2019
Qyteti
Kamenice
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Kujtesa Net SH.P.K shpall konkurs për vende të lira pune: 2 x Arkatare- Kamenicë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën prezantimin e ofertave /shërbimeve të kompanisë
 • Përfaqeson denjësisht kompaninë tek klientët
 • Lidhjen e kontratave dhe percjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kycjen e klientit në rrjet.
 • Promovimin e produkteve të reja dhe ofrimi i infomracioneve për konsumatoret
 • Të zbatoj politikat e shitjës duke u bazuar në strategjitë e kompanisë
 • Te ketë shkathtësi në menaxhimin e punës nën presion dhe problemeve në situate të ndryshme
 • Detyrat tjera sipas nevojës së përcaktuar nga menaxheri

Kualifikimet dhe aftësitë:

 • Përvoje pune në shitje
 • Te ketë të kryer së paku shkollën e mesme
 • Aftësi të mira komunikuese dhe organizuese
 • Të punojë me integritet,përkushtim dhe motivim në interes të kompanisë.
 • Njohuri bazike të gjuhës angleze

Ftohen të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre bashkë me letrën motivuese në email: [email protected] nga 21.06.2019 deri më datë 30.06.2019.

Vetëm kandidatët që do përzgjedhen në listën e ngushtë do kontaktohen.

Listime të ngjashme

Korrik 17, 2019
Korrik 17, 2019