Bashkëpunëtorë të jashtëm (384)

Universiteti i Prishtines
Publikuar më
Korrik 11, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, bazuar në vendimin e Senatit, të datës 09.07.2019, shpall

KONKURS

Për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjerata dhe ushtrime në bazë të nevojave të njësive akademike të UP “Hasan Prishtina ” për vitin akadedmik 2019/2020

Angazhimi me honorar i bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjerata dhe ushtrime do të bëhet në pajtim me Ligjin për Arsimin e Lartë, dispozitat e Statutit në fuqi të Universitetit të Prishtinës (“Hasan Prishtina” (tutje UP), Rregulloren nr. 2/475 të datës 8. 9. 2017, për vlerësimin e procedurave për angazhimin e bashkëpunëtorëve të jashtëm te' UP-së dhe Rregulloren në fuqi për të ardhurat personale të personelit akademik të UP-së.

Konkursi mbetet i hapur 15 (pesëmbëdhjetë ditë), respektivisht prej datës 11.07.2019 deri me datën 25.07.2019 në ora 15.30.

Kliko ketu per te shkarkuar konkursin e plote.

Listime të ngjashme

Korrik 17, 2019
Korrik 17, 2019