Anetar i Ekipit (1 lokacion)

Burger King
Publikuar më
Maj 17, 2019
Qyteti
Fushe Kosove
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Bëhuni pjesë e BURGER KING si Anëtar Ekipi për këto lokacione:

  • Albi Mall
  • Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (Çagllavicë)
  • Fushë Kosovë (Bresje)

BURGER KING® po punëson anëtarë të ekipit për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të
shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shansë për të shfaqur talentet
tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Përmbledhje: Anëtari i ekipit është përgjegjës për të ndihmuar me punën e përditshme të
restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime miqësore dhe të personalizuara me ushqime të
shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

PËRGJEGJËSITË:

• Të asistojë në operacionet e përditshme;
• Të mirëpres mysafirët;
• Të merr porosi dhe pagesa;
• Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët;
• Të sigurojë pastërtinë e pergjithshme të restorantit;
• Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.

KËRKESAT:

• Të jeni të orientuar në sherbime ndaj klientit;
• Të jeni të motivuar për punën në ekip;
• Të jeni të gatshëm te punoni me orar fleksibil;
• Përvoja në industri të ngjajshme është e preferueshme.

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi
Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale:(EmridheMbiemri,Ditëlindja
, Lokacioni, dhe NumriiTelefonit)

(JU LUTEM NË TITULL CEKENI POZITËN DHE LOKACIONIN)

në e-mail adresën: [email protected]

Konkursi është i hapur deri më datën 31.05.2019

Listime të ngjashme

Lead researcher(s)   Ballkan e re
Qershor 24, 2019
Praktikant/e   Mitrovice e re
Qershor 24, 2019
Dizajner/e grafik/e   Prishtine e re
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019