Anëtar/e i/e Ekipit

Burger King
Publikuar më
Maj 9, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

Bëhuni pjesë e BURGER KING  si Anëtar Ekipi për: Lokacioni Albi Mall

BURGER KING® po punëson anëtarë të ekipit për restorantet tona. A keni prirje për shërbim të shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shans për të shfaqur talentet tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Përmbledhje: Anëtari i ekipit është përgjegjës për të ndihmuar me punën e përditshme të restorantit. Ajo/Ai duhet të sigurojë shërbime miqësore dhe të personalizuara me ushqime të shkëlqyera, në një mjedis të pastër dhe tërheqës.

PËRGJEGJËSITË:

  • Të asistojë në operacionet e përditshme;
  • Të mirëpres mysafirët;
  • Të merr porosi dhe pagesa;
  • Të përgatis ushqimin e porositur nga klientët;
  • Të sigurojë pastërtinë e pergjithshme të restorantit;
  • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.

KËRKESAT:

  • Të jeni të orientuar në sherbime ndaj klientit;
  • Të jeni të motivuar për punën në ekip;
  • Të jeni të gatshëm te punoni me orar fleksibil;
  • Përvoja në industri të ngjajshme është e preferueshme.

Ne ofrojmë kushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri, Ditëlindja dhe Numri i Telefonit) në e-mail adresën: [email protected]

(Ju lutemi ne titull cekeni Lokacioni Albi Mall)

Konkursi është i hapur deri më datën 20.05.2019

Listime të ngjashme

Lead researcher(s)   Ballkan e re
Qershor 24, 2019
Praktikant/e   Mitrovice e re
Qershor 24, 2019
Dizajner/e grafik/e   Prishtine e re
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019