Administrator/e i/e Sistemit

Spinp Agency
Publikuar më
Maj 23, 2019
Qyteti
Prishtine
Lloj listimi
Pune  

Përshkrimi

ADMINISTRATOR/E I/E SISTEMIT

SPINP Agency shpallë konkurs për 1 vend të lirë pune për Administrator/e.

Nga kandidatët kërkohet:

- Të kenë shkathtësi dhe përvojë në menaxhimin e përmbajtjeve në webfaqe (përmes CMS-it).
- Njohuri në përdorimin e CMS-ëve të ndryshëm.
- Njohuritë rreth gjuhëve programuese: HTML5, CSS3, Java Script, jQuery, Bootstrap, etj., do të jenë përparësi për kandidatet.

Ne ju ofrojmë:

- Kushte të mira të punës si dhe orar të përshtatshëm të punës,
- Një ambient modern pune si dhe teknologjinë më të avancuar,
- Një kulturë pune dhe një hapsirë shumë të gjerë për idetë tuaja,
- Një ekip të motivuar dhe të dobishëm.

Të gjithë të interesuarit duhet të dergojnë CV-në, në emailin:
[email protected] , duke cekur pozitën për të cilën po aplikoni në subjekt të emailit (Obligative).

Të gjithë kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen dhe ftohen për intervistë!

SPINP Agency
Prishtinë
Tel: +38349511411

Listime të ngjashme

Lead researcher(s)   Ballkan e re
Qershor 24, 2019
Praktikant/e   Mitrovice e re
Qershor 24, 2019
Dizajner/e grafik/e   Prishtine e re
Qershor 24, 2019
Qershor 24, 2019