Zyrtar/e i/e Projektit

handikos logo
HANDIKOS
Publikuar
14/02/2022
Skadon
19/02/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Shoqata e Paraplegjikëve dhe Paralizës së Fëmijëve të Kosovës — HANDIKOS shpall konkurs për pozitën e zyrtarit/es të Projektit të BE-së “Avancimi i kapaciteteve për të drejtat e fëmijëve”, i cili implementohet në bashkëpunim me SOS Fshatrat e Fëmijëve të Kosovës.

Afati i fundit për aplikim është data 19 shkurt 2022.

Të interesuarit duhet të aplikojnë në mënyrë elektronike, duke dërguar CV-në, një letër motivuese dhe dokumente të tjera  referuese, në email adresën: handikos@handi-kos.org

Më poshtë mund t’i gjeni  termat e referencës për këtë pozitë: