Zyrtar/e i/e Komunikimit

kec KOSOVO e1561552422363
Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)
Publikuar më
05/11/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

FTESË PËR APLIKIM
K-0042

Pozita: Zyrtar/e i/e Komunikimit në Programin ASSET “Përkrahje adoleshentëve pas mësimit të rregullt” të USAID-it

Punëdhënësi: Qendra për Arsim e Kosovës (KEC)
Data e fillimit të angazhimit: 08 janar 2021
Data e përfundimit të angazhimit: 31 maj 2022

Përshkrimin e plotë të detyrave të punës mund ta shkarkoni në vegzën në vijim:  Përshkrimi i detyrave të punës.

Me rastin e aplikimit duhet të dorëzoni dokumentet e mëposhtme në email adresën vendepune@kec-ks.org   deri më 20 nëntor 2020, në ora 16.00.

Dokumentet e kërkuara:

  • Curriculum Vitae
  • Letër motivuese për këtë pozitë (max. 1 faqe)
  • Dy referenca nga punëdhënës të mëparshëm
  • 2-3 shembuj të produkteve tuaja në fushën e komunikimit (në gjuhën angleze apo/dhe shqipe), si p.sh. postim për rrjetet sociale, material promovues (video/infografikë), artikull/storie, etj.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në listën e ngushtë do të kontaktohen. Përzgjedhja e kandidatëve do të bëhet në bazë të kritereve.

Listime të ngjashme

26/11/2020
Recepsionist-e   Prishtinë
26/11/2020
25/11/2020