Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore

aztech electronics e1558613570272
Aztech
Publikuar më
01/05/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë përlëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillonaktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpallkonkurs  - vende të lira pune për pozitat:

Zyrtar/e i/e Burimeve Njerëzore

Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e lartë
  • Preferohet përvojë pune relevante,
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
  • Preferohet leje e vozitjes (kategoria B),
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional,
  • Pagë konkurruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 31.05.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë ngaDepartamenti i Burimeve Njerëzore.