Zyrtar/e i/e Biznesit të POS dhe Kartelave

teb bank kosovo
TEB
Publikuar
15/02/2022
Skadon
25/02/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Mundësi Punësimi

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB po kërkon tani kandidatë të kualifikuar për pozitën e: Zyrtar i Biznesit të POS dhe Kartelave për Zyrën Qendrore në Çagllavicë

Përgjegjësitë:

 • Krijimin e strategjisë së Divizionit të POS dhe Kartelave.
 • Monitorimi ditor të Kartelave, POS dhe ATM.
 • Analizë të tregut të POS dhe Kartelave.
 • Krijimin e kampanjave të brendshme si dhe me tregtarë.
 • Monitorimin dhe raportimin e kampanjave
 • Vizita të tregtarëve sipas nevojës
 • Vizita degëve të bankës TEB
 • Të ndjek trendin e rrjeteve sociale dhe mirëmbajtjen e faqës zyrtare të Starcard, në bashkpunim me Departamentin e Marketingut
 • Përgjegjës për sugjerimin e ideve të reja në lidhje me produktet / shërbimet e bazuara në analizën e të dhënave tek palët / departamentet përkatëse.
 • Kryerja e detyrave të tjera relevante të kërkuara nga Shefi i Divizionit të Biznesit të Kartës dhe POS

Kualifikimet e kërkuara:

 • Diploma e universitetit që ndërlidhët me pozitën.
 • Preferohet eksperiencë pune në fushën e biznesit, me përvojë analitike
 • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
 • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Licencë drejtimi automobili Kategoria B

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/

Afati i fundit për aplikim është 25.02.2022. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Shpalljet e ngjashme