Vozitës/e

american school kosova 150x150 e1624633830697
American School of Kosova
Publikuar
11/03/2022
Skadon
18/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

American School of Kosova po kërkon Vozitës me orar të plotë. Kjo pozitë ka për qëllim të sjellë  fëmijët/studentët në shkollë dhe anasjelltas, duke siguruar dërgimin e tyre në kohë të saktë dhe të sigurtë.

Kriteret:

  • Të posedojë patentë shoferi (kategoria D);
  • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune në fushën përkatëse;
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera për menaxhimin e kohës;

Për të aplikuar:

Ju lutem dorëzoni materialet e mëposhtme  hr@askosova.org më së largu deri më datën: 18 Mars 2022, duke e specifikuar në rreshtin e subjektit pozitën për të cilin po aplikoni.

  • CV
  • Letër Motivuese

Shpalljet e ngjashme

Vozitës/e   Mitrovicë
05/05/2022