Vozitës

handikos e1611495258532
HANDIKOS
Publikuar
26/05/2022
Skadon
03/06/2022
Lokacioni
Prishtinë
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

HANDIKOS, Shoqata e Paraplegjikëve dhe e Paralizës së Fëmijëve te Kosovës po kërkon një vozitës.

Kjo pozitë shpallet në kuadër të projektit “Mbështetja e fëmijëve dhe të rriturve me aftësi të kufizuara drejt jetesës së pavarur dhe ngritja e mirëqenies së tyre”, i implementuar nga HANDIKOS dhe financuar nga Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve të Kosovës.

Kandidatët e interesuar ftohen të dorëzojnë CV-në, letrën e motivimit, kopjen e diplomës dhe referencat në: handikos@handi-kos.org, deri më datë 3 qershor 2022, ora 23:59, me titull: “Aplikim-Vozitës”.

Më poshtë termat e referencës: