Vende të lira të punës (9)

albina dyla 150x150 1
Albina Dyla
Publikuar më
26/10/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Konkurs Pune

Kompania ‘Albina Dyla' me lokacionet e saj në Gjakovë, Prishtinë dhe Fushë Kosovë shpallë konkurs pune për këto pozita punuese:

  • Patroniste;
  • Prerëse;
  • Rrobaqepëse me makinë;
  • IT;
  • Web Developer;
  • Asistetent/e i/e Drejtorit;
  • Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore;
  • Zëvendsë Menaxher/e i/e Burimeve Njerëzore;
  • Asistent/e i/e Menaxherit/es së Burimeve Njerëzore.

Ky është linku i aplikacionit ku mund të aplikojnë të gjithë personat e interesuar për
të krijuar marrëdhënie pune: https://albinadyla.com/careers/

Apo, për më shumë informacione mund të kontaktoni në email adresën
humanresources@albinadyla.com apo në numra kontaktues +38349600921,
+38343811115.

Listime të ngjashme