Vende të lira të punës (7)

albi mall e1560412274535
Albi Mall
Publikuar më
12/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

BËHU PJESË E EKIPIT  TONË!

Albi Group, vazhdon rekrutimin për të plotësuar vende të lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë.

Ju ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Group sjellë eksluzivisht në Albi Mall brendin e njohur amerikan LEVI’S dhe me këtë rast kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendet e punës si:

  • Menaxher/e i/e Butikut (1 pozitë)
  • Asistent/e Menaxher/e i/e Butikut (1 pozitë)
  • Shitës/e në Butik (4 pozita)
  • Merchandiser (1 pozitë)

Vendi i punës: Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com deri me daten 12.09.2020.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Listime të ngjashme

Rojtar/e (5)   Suharekë e re
22/10/2020
Punëtor/e Teknik/e   Gjakovë e re
22/10/2020
Roje Pyelli   Gjakovë e re
22/10/2020
Mirëmbajtës/e i/e Ngrohjes   Gjakovë e re
22/10/2020