Vende të lira të punës (65)

albi market
Albi Shopping
Publikuar më
26/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  • Menaxher/e Marketi (5 vende pune)
  • Zv. Menaxher/e Marketi (10 vende pune)
  • Arkatare në Market (20 vende pune)
  • Shitëse në Market (20 vende pune)
  • Shitës/ Depoist (8 vende pune)
  • Mish- Shitës në Market (2 vende pune)

Lokacioni: Lagjja “Kalabria”, Lagjja “Aktash” dhe Lagjja “Mati 1”.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Listime të ngjashme

19/09/2020
19/09/2020
19/09/2020
Drejtor/e i/e RTK Radios   Prishtinë
19/09/2020
Drejtor/e i/e RTK – TV   Prishtinë
19/09/2020