Vende të lira të punës

meridian express e1558614717215
Meridian Express
Publikuar më
10/06/2020
Qyteti
Fushë Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Vende të lira të punës

Me moton “n’derë t’shtëpisë”, Meridian Express operon me 37 dyqane në territorin e Kosovës, ku qëllimi ynë është shërbimi i konsumatorëve tanë në çdo lagje, duke ju kursyer kohën, duke ju ofruar produkte të freskëta dhe ambient shumë të këndshëm që promovon standarde të larta të mirëpritjes.

Fokusi ynë ndër vite vazhdon të mbetet zhvillimi i vazhdueshëm profesional i punonjësve dhe krijimi i një ambienti pozitiv dhe etik të punës, prandaj ne ju inkurajojmë që të i bashkangjiteni familjes sonë në pozitat e lira si më poshtë:

  1. Arkëtar/e
  2. Sektorist/e
  3. Menaxher/e i/e Këndit të Ushqimit
  4. Shitës/e
  5. Kamarier/e
  6. Asistent/e Kuzhinier/e
  7. Barmen/e

Pozitat a)-f) janë të hapura në Prishtinë ndërsa pozitat d)-g) janë të hapura në Fushë Kosovë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-në në e-mail adresën apliko@meridianexpress.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data 10 Qershor 2020 deri më 10 Korrik 2020.

Listime të ngjashme

16/10/2020
13/10/2020
07/10/2020
23/09/2020