Vende të lira të punës

interex 150x150 1
Interex
Publikuar më
07/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KONKURS PUNE
Prishtinë

 • MENAXHER I MARKETIT
 • ZV. MENAXHER I MARKETIT
 • FURNIZUES/E NË SEKTORE
  • Furnizues/e Ushqimore
  • Furnizues/e Fresh (Produkte te fresketa dhe ngrira)
  • Furnizues/e Higjiene
  • Furnizues/e Pije
  • Furnizues/e Fashion
  • Furnizues/e Home

Mënyrat për të aplikuar:

 • Dërgoni CV-në tuaj në këtë email: hr@interex-supermarket.com

(në subject të shënohet pozita dhe qyteti që aplikoni)

 • Dorëzoni aplikacionin në njërën nga pikat e Interex në Prishtinë.

Afati për të aplikuar: 07.08.2020 - 17.08.2020

Listime të ngjashme

29/09/2020
28/09/2020
25/09/2020
23/09/2020