Vende të lira të punës (5)

american school kosova
American School of Kosova
Publikuar më
24/09/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

American School of Kosova shpall konkurs per pozitat si ne vijim:

  • Enëlarëse
  • Asistent kuzhine
  • Arkëtar (i cili gjithashtu është përgjegjës për raportet ditore të shitjeve dhe mbikëqyrjen e shitjeve gjatë gjithë ditës)
  • Pastruese (2)

Kriteret:

  • E preferueshme te kete përvojë në gastronomi;
  • Njohja elementare e gjuhës angleze
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbajë nivel të lartë të përgjegjësisë dhe të saktësisë për të gjitha detyrat e punës;
  • Për Asistent kuzhine pervoje paraprake ne kuzhine
  • Gatishmëri për të punuar si pjesë e ekipit me energji pozitive dhe efikase

Për të aplikuar, ju lutem dërgoni CV-ne dhe dokumente të tjera që vërtetojnë kualifikimet tuaja ne email adresen si dhe te ceket pozita per te cilen aplikoni në: hr@askosova.org më së voni deri 30 shtator 2020.

Të gjithë kandidatëve ju deshirojmë suksese.

Listime të ngjashme

Rojtar/e (5)   Suharekë
22/10/2020
Punëtor/e Teknik/e   Gjakovë
22/10/2020
Roje Pyelli   Gjakovë
22/10/2020