Vende të lira të punës (4)

kek logo e1600274056164
Korporata Energjetike e Kosoves (KEK)
Publikuar
02/03/2022
Skadon
15/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Korrigjimi i shpalljes publike nr. 1084 dt. 01.03.2022
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 08.03.2022
Aktive deri më: 15.03.2022
Shkarko Shpalljen

1. Menaxher i pasurisë
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 01.03.2022
Aktive deri më: 15.03.2022
Shkarko Shpalljen | Shkarko formularin për aplikim | Apliko Online

2. Menaxher i materialit dhe inventarit
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 01.03.2022
Aktive deri më: 15.03.2022
Shkarko Shpalljen | Shkarko formularin për aplikim | Apliko Online

3. Udhëheqës i Kontabilitetit në mihje
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 01.03.2022
Aktive deri më: 15.03.2022
Shkarko Shpalljen | Shkarko formularin për aplikim | Apliko Online

4. Koordinator i llogarive të pagueshme dhe të arkëtueshme
Divizioni: KEK
Data e publikimit: 01.03.2022
Aktive deri më: 15.03.2022
Shkarko Shpalljen | Shkarko formularin për aplikim | Apliko Online

Vërejtje: Aplikacionet e pranuara pas datës së mbylljes nuk do të merren parasysh!

Shpalljet e ngjashme