Vende të lira të punës

64x64 ardit dyla hotels
Ardit Dyla Hotels
Publikuar më
20/02/2021
Qyteti
Gjakovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Hotel-i i parë i Rrjetit të Hotel-eve ‘’Ardit Dyla Hotels’’, me datë 12 Nëntor 2020 ka hapur pikën e parë të Rrjetit të Hoteleve në qytetin e Gjakovës dhe tani ky Hotel shpall konkurs pune për pozitat si:

  1. Drejtor/eshë i/e Hotel-it;
  2. Zëvendës Drejtor/eshë i/e Hotel-it;
  3. Asistent/e i/e Drejtor-it të Hotel-it;
  4. Menaxher/e i/e Përgjith-shëm/shme i/e Hotel-it;
  5. Zëvendës Menaxher/e i/e Hotel-it;
  6. Kuzhinier i Kuzhinës së Hotel-it;
  7. Ndihmës Kuzhinier/e;
  8. Kamarier/e;
  9. Mirëmbajtës/e i/e pastërtisë;
  10. Rojtar/e i/e Hotelit;

Të gjithë personat që janë të interesuar të bashkëpunojnë me qëllim të evoluimit, rritjes, zhvillimit dhe përmirësimit të shërbimit në sektorin e hotelerisë dhe turizmit, janë të mirëseardhur të aplikojnë për vendet e reja të punës.

Personat që janë të interesuar që të bëhen pjesë e ekipit, mund të aplikojnë në link-un e mëposhtëm të aplikimit:

https://docs.google.com/forms/d/1mTYAFGYd4vFNri7pX_yaOAaXwG4lW0YL-xP1b7eKAL8/edit

Personat që hasin në ndonjë sfidë në plotësimin e aplikacionit për punë, mund të kontaktojnë përmes formave të mëposhtme të komunikimit, të cilat janë: Numri i Telefonit: +383 48 300 222 (Duke përfshirë Whatsapp, Viber dhe Telegram); E-mail adresa: humanresources@arditdylahotels.com apo të paraqiten edhe fizikisht në zyret e Hotel-it me lokacion në Rrugën ‘’Westley L. Clark’’ nr.53 (apo përballë pompës së benzinës B3 Benz).

Për të gjithë aplikantët për punë do të ketë testim logjik në fillim të procesit të rekrutimit.

Format e kontaktimit për aplikimet për punë janë:

Përmes e-mail adresës: humanresources@arditdylahotels.com dhe

Në numrin e telefonit: +383 48 300 222

Ekipi Menaxhues i Rrjetit të Hotel-eve ‘’Ardit Dyla Hotels’’ mirëpret të gjithë personat me energji pozitive, kreativë dhe bashkëpunëtorë të zellshëm drejt arritjes së objektivave afatgjatë.

Listime të ngjashme

07/05/2021
03/05/2021