Vende të lira të punës (29)

albi market
Albi Shopping
Publikuar më
19/02/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

“Albi Shopping” me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, “Albi Shopping” kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  • Menaxher/e Marketi (3 vende pune)
  • Zv. Menaxher/e Marketi (6 vende pune)
  • Arkëtare (8 vende pune)
  • Sektoriste (8 vende pune)
  • Shitës/Depoist (4 vende pune)

Lokacioni: Prishtinë

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Konkursi do të jetë i hapur nga data 19.02.2021 deri me 31.03.2021.

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Listime të ngjashme

14/04/2021
Shofer/e në QKMF   Gjakovë e re
14/04/2021
14/04/2021
14/04/2021