Vende të lira të punës (13)

albi market
Albi Shopping
Publikuar më
16/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

BËHU PJESË E EKIPIT TONË!

Albi Shopping me kënaqësi vazhdon rekrutimin për të plotësuar vendet e lira të punës. Nëse jeni person kreativ dhe i motivuar për të zhvilluar karrierën, atëherë aplikoni edhe ju për tu bërë pjesë e ekipit tonë. Ne ofrojmë mundësi punësimi në një ambient modern dhe dinamik.

Andaj si rezultat i zgjerimit të aktivitetit afarist, Albi Shopping kërkon kandidatë të motivuar të aplikojnë për vendin e punës si:

  •  Menaxher/e Marketi (1 vend pune)
  •  Zv. Menaxher/e Marketi (2 vende pune)
  •  Arkatare në Market (4 vende pune)
  •  Shitëse në Market (4 vende pune)
  •  Shitës/ Depoist (2 vende pune)

Lokacioni: Prishtinë.

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe dokumentat e tjera shoqëruese duke përmendur pozicionin për të cilin aplikonin në adresën e e-mail-it: hr@albicenter.com

Duke ju falënderuar për aplikim, ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen.

Listime të ngjashme

Zyrtare për Shitje (f)   Pejë e re
27/01/2021
27/01/2021
Ekonomist/e   Prizren e re
27/01/2021