Vende të lira të punës (110)

Besa Security 150x150 1
Besa Security
Publikuar më
09/06/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Sigurim  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, Besa Security njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

1. Supervisor

 • Prishtinë - 2 vende të lira pune

2. Roje Fizike (Sigurim Themelor)

 • Prishtinë, Fushë Kosovë, Shkabaj, Rrethi i QMI-së / Lipjan - 50 vende të lira pune
 • Ferizaj - 20 vende të lira pune
 • Prizren - 5 vende të lira pune
 • Pejë, Istog, Klinë dhe Deçan - 6 vende të lira pune

3. Patrollë Intervenuese

 • Prishtinë - 5 vende të lira pune
 • Prizren - 3 vende të lira pune
 • Prjë - 3 vende të lira pune

4. Operator i Mbikqyrjes Elektronike / Video Vëzhgimit

 • Prishtinë - 4 vende të lira pune
 • Prizren - 4 vende të lira pune (inkurajohen të aplikojnë Gjinia Femërore)

5. Roje i Transportit të Parave të Gatshme (TPG)

 • Prishtinë - 5 vende të lira pune

6. Teknik

 • Prishtinë - 3 vende të lira pune

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor
 • Kopja e letërnjoftimit
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (e dëshirueshme)
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security)

VËREJTJE!

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Ju mund të aplikoni në çdo ditë të javës nga ora 19:00 - 16:00

Shpallja mbetet e hapur pa afat kohor.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049 964 618 ose përmes email: info@besasecurity.com

Listime të ngjashme

22/10/2020
Specialist për projektin   Drenas e re
22/10/2020
21/10/2020
21/10/2020