UPSHIFT – Punëtori për ndikim në shoqëri

ymca kosovo
YMCA
Publikuar më
05/10/2020
Qyteti
Gjakovë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Organizata YMCA në bashkëpunim me UNICEF organizon UPSHIFT - "Punëtori për ndikim në shoqëri", prej 20- 24 Tetor 2020.

Çka ofron UPSHIFT?

Trajnime të cilat:

  • Zhvillojnë aftësitë dhe përvojën tuaj profesionale;
  • Zgjidhni sfidat shoqërore dhe kontribuoni në komunitetin tuaj;
  • Mësoheni si t’i zhvilloni, planifikoni, dhe implementoni idetë tuaja;
  • Shoqëroheni me të rinj/reja të cilët kanë interesa dhe pasion të përbashkët për të mirën e shoqërisë;
  • Fitoni deri në 1,000 EUR si mbështetje për t’a realizuar idenë tuaj.

Të drejtë aplikimi kanë:

  • Të rinjtë/rejat nga Komuna e Gjakovës;
  • Të rinjtë/rejat nga mosha 14 - 24 vjet;

Si të aplikoni:

Në grup duhet të jenë 4-5 persona (djem dhe vajza) të cilët aplikojnë me një ide të përbashkët.

Trajnimi do të mbahet online në Zoom.

Për t'u regjistruar ju duhet të shënoni të dhënat e anëtarëve të grupit në aplikacionin si më poshtë.

Për të ju lehtësuar procesin e aplikimit, ju lutem na kontaktoni në email: adhurim.b@ymcakosovo.com ose edona@ymcakosovo.com, na telefononi në: 045 474 415.

Po ashtu mund të informoheni më shumë për ne në faqen tonë në Facebook: YMCA in Kosovo dhe Instagram YMCA Kosovo.

UPSHIFT: "Punëtoria për ndikim në shoqëri" ndihmon të rinjët/rejat të bëhen inovator social dhe sipërmarrës, përmes ideve të përbashkëta, duke adresuar problemet shoqërore dhe zgjidhjen e tyre përmes metodave të ndryshme edukative dhe inovative, të identifikuara paraprakisht nga të rinjët/rejat.

Afati i fundit për aplikim është e Enjte, 8 Tetor 2020.

Forma e aplikimit.