Udhëheqës/e ekipi, Zhvillues/e ASP.NET, Zhvillues/e Front-End

Rrota
Publikuar më
16/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KONKURS PUNE

Projekte afatgjate në Austri, Suedi & Angli me mundësi pune on-site:

  • Udhëheqës/e i/e ekipit teknik
  • Zhvillues/e ASP. NET me njohuri në MVC framework
  • Zhvillues/e front-end me njohuri në Vue.js framework

Ftohen kandidatët senior me përvojë profesionale në profilet e hapura të dërgojnë projektet dhe CV-në në jobs@rrota.com deri me 25 tetor 2020.

Për pyetje rreth pozitave, na kontaktoni në jobs@rrota.com.

Listime të ngjashme