Trajnim falas për gratë në rrobaqepësi

Teshavesha 150x150 1 e1603876753793
Teshavesha
Publikuar më
28/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Teshavesha ofron trajnim falas për gratë që duan të aftësohen në rrobaqepësi dhe fashion design.

Kandidatja potenciale do të trajnohet dhe aftësohet për 3 muaj, dhe pastaj do të i ofrohet mundësia të punësohet në Teshavesha, ku do të bëjë qepje, riparime dhe kreacione të reja.

Vendi: Teshavesha 1, Sheshi Zahir Pajaziti

Përparësi kanë gratë të cilat kanë eksperiencë të ngjajshme pune, apo kanë pasion për rrobaqepësi dhe dizajne.

Trajnimi mbahet të dielave dhe të hënave, rreth 2 deri në 3 orë në ditë me trajnere profesionale.

Konkursi është i hapur prej 28 Tetor deri më 3 Nëntor.

Të gjitha kandidatet e interesuara mund të dërgojnë email me CV-në e tyre në jobs@amchealth.org

Për informacion shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit 049 692 572 nga ora 10:00-16:00.