Trajnerë në Qendrat e Aftësimit Profesional (8)

kosovo logo 150x150 1 e1604661172151
Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve
Publikuar
31/05/2022
Skadon
21/06/2022
Lokacioni
Kosovë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve në kuadër të Projektit “Fit for Jobs” në bashkëpunim me GIZ Kosova, njofton të gjithë të interesuarit se mund të aplikojnë që të angazhohen si trajnerë nëpër Qendrat e Aftësimit Profesional (QAP).

Kriteret për aplikim janë:

  • Diplomë e shkollës së mesme apo universitetit;
  • Minimum dy vite përvojë pune në lëminë përkatëse.
  • Trajnerët që kontraktohen do të jenë të profesioneve të ndryshme si: ndërtimtari, parukeri, saldim, kuzhinë, rrobaqepësi apo zdrukthëtari.

Thirrja për aplikim është e hapur deri më 20 qershor 2022, ora 14:00.

Aplikimi bëhet përmes platformës eprokurimi, në vegëzën në vijim

Për informata shtesë mund kontaktoni në: +383 038 200 82 000, +383 45 403 443 apo eprokurimi.helpdesk@rks-gov.net

Shpalljet e ngjashme

25/06/2022
Zyrtar/e për Logjistikë   Deçan e re
25/06/2022
Zyrtar/e i/e Pasurisë   Deçan e re
25/06/2022
25/06/2022
24/06/2022