TOEFL for KiDS – Certifikim Ndërkombëtar i Gjuhës Angleze për Fëmijë

american advising center
American Advising Center
Publikuar më
26/08/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Programi: TOEFL for KiDS - Certifikim Ndërkombëtar i Gjuhës Angleze për Fëmijë
- 1 Tetor 2020 - 4 Mars 2021 -

INFO & REGJISTRIMI ONLINE: http://tiny.cc/3duosz

TOEFL për KiDS është një program pesë-5- mujor, në gjuhën angleze, i krijuar për të përmirësuar Shkathtësitë e Gjuhës Angleze të nxënësve të shkollës fillore, si dhe për t'i çertifikuar ata me një test ndërkombëtar të standardizuar The TOEFL Primary® - Test i të folurit.

AMERICAN ADVISING CENTER
info@aacks.org
+383 44 56 70 80

Listime të ngjashme

26/09/2020
26/09/2020
25/09/2020
24/09/2020
24/09/2020