Thirrje për shprehje të interesit për OJQ-të

uniceflogo
UNICEF
Publikuar më
23/03/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Grante  

Përshkrimi

Thirrje për Shprehje të Interesit për OJQ-të për mundësi bashkëpunimi në implementimin e Programit të UNICEF-it në Kosovë 2021-2025. Detajet e aplikimit përshkruhen në Portalin e Partnerëve të KB.

Për më tepër, sesioni informues do të organizohet më 29 Prill 2021, nga ora 14:00 - 15:00 https://unicef.zoom.us/j/91538623516 dhe poashtu mund të na kontaktoni në prishtina@unicef.org

Call for Expression of Interest for NGOs for partnership opportunities on implementation of the UNICEF Kosovo Programme 2021-2025. The application details are described in the UN Partner Portal.

Additionally, the Zoom clarification session will be organized on 29 Apr 2021, from 14:00 – 15:00 https://unicef.zoom.us/j/91538623516 and you can contact us prishtina@unicef.org

Application Deadline Apr 9, 2021

Full announcement.