Thirrje për Propozime/Grante për OSHC

Caritas Kosova e1602518117175
Caritas Kosova
Publikuar më
12/10/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Grante  
Kriteret
Organizata Jo-Qeveritare

Përshkrimi

Thirrje për Propozime/Grante për Organizatat e Shoqërisë Civile

Caritas Kosova dhe Qendra Për Jetë të Pavarur në kuadër të projektit “SOCIETIES2” e financuar nga Bashkimi Evropian, shpallë thirrje publike për propozime të projekteve për organizatat e shoqërisë civile në Kosovë.

Do të financohen të paktën 8 projekte me vlerë nga 5,000 € deri në 8,250 €.
Thirrja do të qëndroj e hapur deri më 15.11.2020 (deri në ora 20:00).

Përshkrimin e plotë të thirrjes, së bashku me formularët e aplikimit, mund t’i gjeni të bashkangjitura më poshtë:

  • Formulari i Aplikimit 1
  • Formulari i Aplikimit 2 (për bizneset sociale)
  • Deklarata e Aplikuesit
  • Deklarata e Partnerit
  • Udhëzimi për projekt propozime

Për çdo pyetje eventuale, si dhe aplikacionet, ju lutem t’i dërgoni në email: info@caritaskosova.org

Shpallja e plotë.